A-Color

Sisä- ja ulkomaalaustyöt PK-seudulla ja lähikunnissa

Pieni maalausyritys Helsingistä:

A-Color on Helsingissä sijaitseva ja pääkaupunkiseudulla sekä sen lähikunnissa toimiva pieni yksityisyrittäjän perustama maalaus- ja pintasaneerausyritys. Tarjoamme palvelujamme niin yksityishenkilöille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin.

Meillä laatu on taattu lattiasta kattoon, ja palvelumme sisältää kaikki maalaustyöt sekä mm. tiilikaton pinnoitukset, lattian uusimiset ja listojen vaihdot. Ennen jokaista urakkaa ja tarjousta A-Color tarjoaa ilmaisen tilannekatsauksen asiakkaan kotiin, jotta kohteeseen pystytään perehtymään paremmin. Näin saadaan löydettyä oikeat avaimet urakan toteuttamiseen.

A-color maalaus Helsinki, blogi
Maalaukset Helsinki, Espoo ja Vantaa, A-color

Tarina

A-Colorin tarina alkoi, kun minä, yksityisyrittäjä Aapo Selänne, halusin alkaa tarjota pääkaupunkiseudulla muita sujuvampaa ja laadukkaampaa maalaus- ja saneerauspalvelua. Nuoresta pojasta asti maalaus- ja muita saneeraustöitä tehneenä, minun oli helppoa lähteä kasaamaan yritystä, joka painottuu saneeraukseen.

Minua on yhtiökumppanieni kanssa aina opetettu tekemään kaikki täysillä ja uskomaan omaan tekemiseen. Nämä oppineena ja muutenkin omatoimisena ja yrityshenkisenä lähdin tarjoamaan omaa palveluani, ja yllätyksekseni ensimmäisestä keikasta alkaen, asiakkaat ovat olleet hyvin tyytyväisiä ja kiitollisia.

Alalla on iso tarve hyvistä ja tunnollisista maalaajista, joille tärkeintä on huoliteltu ja laadukas lopputulos. Siksi haluan tarjota niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin palvelua, joka on alusta loppuun sujuva ja saumaton. Jokaiselle meistä oman rakkaan kodin tai tilan saneeraus on iso päätös, ja minulle on erittäin tärkeää, että asiakkaat saavat sitä, mitä tilaavat.

Pyydä tarjous tilasi maalauksesta

Olemme yhteydessä yhden arkipäivän sisällä

Palveluiden yhteydenottolomake (Ulko- ja liikemaalaukset)